JERNALDERVEJ 15 8300 ODDER
Tid til hund holder til på Jernaldervej i Odder. Der er adgang til indendørs opvarmet hal, toilet & indhegnet græs lige udenfor døren. Altså er alt samlet ét sted, så vi kan være ude eller inde, helt afhængig af dagens vejr.
PARKERING
Der er masser af plads til parkering. Du skal ikke tænke på p-skive. Dog må du ikke parkere på rullefeltet foran bygningen - vi deler adresse med en synshal.
ANKOMST & HUNDELUFTNING
Når du ankommer til træning, er du naturligvis velkommen til at gå en tur i området. Der er rimelig roligt og lygtepæle langs vejene.
Der er ikke adgang til træningspladsen udenfor træningstiden. Så venligst ingen hundeleg eller luftning på hundeskolens træningsplads.
HUND TIL HUND
Undgå at lade din hund hilse på andre, med mindre de kender hinanden godt i forvejen.
Hav din hund i snor og vis hensyn til de øvrige hunde - spørg altid før du lader din hund gå hen til en anden hund! For mange hunde, er det meget overvældende, at forholde sig til fremmede hunde, når de er i snor, særligt når de er lidt anspændte og forventningsfulde, og lige er ankommet til træning.
SÆRLIGT FOR HANHUNDE
Lad din hund tisse af i vejkanten, så den ikke skal tisse når den kommer ind på træningspladsen.Jeg ønsker at hundene ikke tisser op af låger, hegn & udstyr ude og inde. Det er svært, det ved jeg!
Man kan forebygge meget, ved at se de små tegn og desuden holde den afstand der er muligt.
SÆRLIGT FOR TÆVER
Der er visse hensyn der skal tages i forbindelse med løbetid. Det er af hensyn til hanhundene og deres ejere. Din tæve kan sagtens deltage til træning når den er i løbetid. Men det er VIGTIGT, at du giver mig besked i god tid, så vi kan planlægge med størst muligt hensyn til hanhundene. Løbske tæver SKAL bære løbetidsbukser, uden undtagelser- jeg kan anbefale at tilvænne det før løbetiden starter!
Tæven skal IKKE luftes ved hundeskolen, men et sted på vejen. Den skal have løbetidsbukser på før den kommer ud af bilen.
UDSTYR
Din hund skal bære fast sele/halsbånd. En sele er bedst til de hunde der har tendens til at springe frem i linen, og det gør de unge hunde ofte. Ingen flexliner til træning. Ingen kvæler-, kæde- eller pighalsbånd på træningspladsen.
SYGDOM
Hvis din hund bliver syg, er det en god idé at du kommer uden hund, til din hund er frisk igen. Kontakt mig, hvis du er i tvivl om hvor vidt din hund kan deltage i træningen. En vigtig faktor er smittefare, så tal med din dyrlæge for at være på den sikre side.
FORSIKRING
Din hund skal naturligvis have den lovpligtige ansvarsforsikring. Der udover, skal du sørge for, at din forsikring dækket til hundetræning. Tal med dit forsikringsselskab, det er forskelligt om det kræver en udvidet ansvarsforsikring.
VACCINATIONER
Før du kommer til hvalpetræning, skal din hvalp naturligvis have sin 7 ugers vaccine hos opdrætter. Den behøver ikke have fået sin 12 uger vaccine, før hvalpetræning, da den som udgangspunkt er dækket ind af antistoffer fra moderen og første vaccine.
VELKOMMEN! :-)